Om oss

Gjennom vårt omfattende nettverk i Tyskland skaffer vi nøyaktig den bilen du leter etter

Vi samarbeider med store VW-forhandlere og har selvsagt også tilgang på andre biltyper. Er du på jakt etter Caravelle eller California så spør oss gjerne om tilbud. Vi leverer alle T6 varianter som varebil. Setene følger med og bilen kan senere bli personbil ved betaling av tilleggsavgift.

Har du firma, og skal bruke varebilen i næringsvirksomhet, er det viktig å vite at brukt importert varebil gir samme momsfradrag som biler registrert ny i Norge. California campingbil m/innredning har vi også fått godkjent som varebil. Perfekt for deg som ønsker en bil som kan brukes til alt og kun trenger to seter.

Multivan

Tjenester

Trenger du ettermontering av hengerfeste, Webasto kupévarmer, sykkelstativ eller annet utstyr ordner vi det før bilen importeres. Det blir både enklere og rimeligere for deg som bilkjøper. Vi har alltid biler inne som du kan kikke på eller prøve, men de fleste bilene håndplukkes til hver enkelt kunde. Leveringstiden er kort.

Vi samarbeider vi med de beste leverandørene og tilbyr kvalitetsdekk, felger, finansiering, antirust-behandling, ekstrautstyr, utvidet garanti, rimelig forsikring og alt det du som bilkjøper skal forvente av en bilhandel.

Har du noen spørsmål?