Finn din nye bil

Gjennom vårt omfattende nettverk i Tyskland skaffer vi nøyaktig den bilen du leter etter. Finn den rette Multivan, Caravelle eller California for deg.

Se aktuelle biler

Lang erfaring

Vi har jobbet i mange år med å helpe våre kunder finne sin drømmebil, og vi hjelper gjerne deg også.

Vi samarbeider med store VW-forhandlere og har selvsagt også tilgang på andre biltyper. Er du på jakt etter Caravelle eller California så spør oss gjerne om tilbud. Vi leverer alle T6 varianter som varebil. Setene følger med og bilen kan senere bli personbil ved betaling av tilleggsavgift.

Har du firma, og skal bruke varebilen i næringsvirksomhet, er det viktig å vite at brukt importert varebil gir samme momsfradrag som biler registrert ny i Norge. California campingbil m/innredning har vi også fått godkjent som varebil. Perfekt for deg som ønsker en bil som kan brukes til alt og kun trenger to seter.

Fjelltupp
Fjellvei
Multivan
Fjell

Nyt turen

Perfekt bil for lange turer. Med god plass til hele familien passer disse bilene utmerket til bilferien.

Det er ikke til å stikke under en stol at Multivan er den perfekte feriebil. Vi har selv brukt disse bilene på ferier i mange år og har vært kjempe fornøyd. Vi tror våre kunder merker vår genuine interesse for disse bilene og det er derfor de velger å komme tilbake neste gang de ønsker ny bil.

Ta kontakt i dag

Vi hjelper deg finne din drømmebil. Vi har alltid biler på lager, men er også behjelpelige med å skaffe biler etter spesifikke behov.